Lagerbolag är vägen till snabb lansering

En tydlig trend för all handel världen över är att tempot går upp. Vi förväntar oss att kunna hitta exakt produkt eller tjänst på några sekunders tid. Sedan vill vi att beställning och leverans ska gå lika snabbt. Den som vill lansera på samma vis bör överväga möjligheten att dra igång med lagerbolag för det är en metod som spar en hel del tid.

Hur mycket tid spar du med lagerbolag?

Hur mycket tid du kommer att spara med lagerbolag beror på flera saker. Men rent allmänt får du räkna med cirka tre veckor innan ditt bolag är redo om du registrerar det själv med Bolagsverket. Även Bolagsverket har hängt med i svängarna.

De gör det möjligt att hitta alla dokument online och därmed kan du klara av registreringen mycket snabbare än vad som var möjligt förr. Men samtidigt kan du inte jämföra detta med lagerbolaget som är klart samma dag som du köper det. Faktum är att det här bolaget redan har registrerats och det har ett organisationsnummer som du får använda då du har köpt det.

Det kan alltså vara tal om att spara 3 veckors tid på lagerbolaget. Men det är inte bara själva registreringstiden du sparar. En registrering av bolag kan ju vara något som inte alls känns så enkelt för dig.

När du vill få hjälp med din bolagsregistrering

Du vet precis vilken typ av handel du vill pyssla med. Kanske har du ett riktigt smart koncept för butikshandel online. Men det där med att registrera ett bolag känns som svår matte eller ett främmande språk.

När du köper lagerbolag kommer du inte att behöva leta information eller försöka förstå vilka blanketter du behöver. Bolaget är redan registrerat och redo att använda. Det enda som krävs är informationen från dig om namn och adress samt verksamhetsbeskrivning.

Det här är heller inte svårt att ta hand om. Lagerbolaget som säljs online kommer med tydliga formulär som du fyller i. Dessutom finns det support som kan hjälpa dig om du har några frågor omkring hur du ska fylla i.

Det här går snabbt och du kan lita på att det inte blir onödiga turer mellan dig och Bolagsverket. När du köper lagerbolag är det redan redo. Du kan börja sälja och köpa på en gång med det organisationsnummer som du får.

Snabba ryck som är säkra

Lagerbolaget är som sagt vägen till snabba affärer med bolag. Det här är ett bra val när du vet vad du sysslar med. Köper du från ett seriöst bolag kan du vara säker på att det hela går rätt till. Då har du ett bolag som är lagligt att använda och det på en gång.

Fast betänk om du verkligen behöver få ditt bolag så snabbt. Det är inte alla som är redo att lansera på en dag. Om du behöver mer betänketid kanske du ändå ska gå den klassiska vägen och låta det hela ta några veckor till.

17 Nov 2021