Viktiga användningsområden för galgar inom handeln

Oron för att handeln online skulle innebära galgarnas död har visat sig vare helt onödig. Det finns fortsatt ett stort behov av galgar och det både för handel online och för den vanliga butikshandeln. Dessutom används ju detta viktiga verktyg flitigt inom flera olika industrier som underhållning och hotellverksamhet.

Galgar behövs för fungerande näthandel

När du beställer kläder online så räknar du inte med att få en galge med på köpet. Men du ser förstås fram emot klädesplagg som har fin form. Detta är möjligt då de hänger på galgar tills de skickas till dig i genomskinliga påsar vikta för att fortsatt se bra ut.

Många klädesplagg kan inte ligga vikta i påsar hur länge som helst utan att förlora formen. Det är först då de paketeras för att skickas till dig som detta sker. Butiker online som har lager behöver något att hänga kläderna på. Precis som helt vanliga butiker.

Kläder hängs också upp på restauranger

När du besöker en restaurang kan det vara så att man inte vill se dina ytterkläder hängda på stolen bakom din rygg. Detta är inte bara dåligt för din jacka som kan bli smutsig om den släpar i golvet. När ytterkläder hängs på detta vis så förstör det känslan på restaurangen. Det ser stökigt ut. Särskilt på vintern då alla bär tyngre ytterplagg som kanske också är blöta från regn och snö.

Oavsett om du går på restaurang eller besöker en bar är det vanligt att du ombeds checka in dina ytterplagg i en garderob. Du får en garderobsbricka och så hängs rocken upp. Den hängs sällan på en krok då detta skulle kunna skapa en ful form när det inte finns en inbyggd hylsa på plagget.

/garderob_skylt.jpg

Galgarna finns också på hotell

När du tar in på hotell så vet du att det kommer att finnas galgar i garderoben som väntar dig på ditt rum. Men idag används unika galgar för detta. De har inte den vanliga kroken längst upp som på en vanlig galge. Istället har du en liten del som du sticker in i skenan eller det hänge som sitter fast i garderoben.

Galgarna är helt enkelt så pass stöldbegärliga att hotell måste göra på detta vis för att de inte ska försvinna. Det säger ju minst sagt något om hur detta hängverktyg fortsatt är otroligt populärt och efterfrågat vilket leder oss till anledningen till att reklamgalgar fungerar så bra.

Reklamgalgen är omtyckt

När vi erbjuds galgar då vi handlar kläder i en vanlig butik så säger vi ofta ja. Det kan bero på att du har ont om bra galgar i garderoben därhemma eller så tycker du att butikens galge är snygg och praktisk. Reklamgalgarna fungerar fortsatt effektivt och därmed så behövs de i vanliga butiker där man gärna vill sprida varumärke med denna gest av givmildhet.

7 Dec 2022