Likvidera ab snabbt och säkert

Med snabbavveckling kan du likvidera ab snabbt och smidigt. Men det här en metod som kan innebära en risk om du säljer ab till ett finansbolag som inte jobbar på rätt sätt. Men hur ska du veta om bolagsservicen är seriös? Det finns flera metoder som du kan använda dig av för att se till att du säljer till rätt bolag.

Likvidera ab genom att sälja det

När du säljer ditt ab för att likvidera det kallas det för snabbavveckling. Det här är en form av likvidation som fungerar för många bolag. Men den är inte utan krav. Om det verkar så kan det vara tal om en bolagsservice som försöker lura dig!

 

Det här ska du kontrollera:

  • Precis som i alla andra affärssituationer är det viktigt att du undersöker vem du säljer till. Idag kan du få så mycket information genom att söka online. Skriv företagets namn tillsammans med sökord som att likvidera ab eller snabbavveckling och ta del av information som kommer från forum och sajter där tidigare kunder uttalar sig.
  • Du kan också be bolagstjänsten om referenser. Men nöj dig inte med namn och uttalanden som finns publicerade på bolagets hemsida. Be om kontaktinformation så att du kan prata med personen som sägs rekommendera bolaget för att likvidera ab.
  • Bedöm företaget som du vill sälja till. Se över hur det fungerar. Det kan vara en så enkel sak som att du kontrollerar att de finns på riktigt med ett fysiskt kontor som du kan besöka.

Om du går igenom punkterna nämna här ovan och allt ser bra ut bör du kunna likvidera ab med hjälp av bolagsservicen på ett säkert sätt. Men det finns förstås mer att se på. Ta reda på hur mycket det kommer att kosta och om hela ansvaret för avvecklingen tas över av bolaget som köper.

24 Dec 2019